KDO SMO

Podjetje Anima m.g.s.s d.o.o. posluje že od leta 1993.  

Ustanoviteljica je vedno bolj poslušala notranji glas, ki ji je skozi vsa ta leta šepetal, da mora slediti sanjam in tistemu, kar nas izpopolnjuje. Neizkoriščena znanja pridobljena skozi leta, nadgrajuje z različnimi izobraževanji in tečaji.

Po opravljenem tečaju za zeliščarja in veliko lastnega dodatnega izobraževanja, se je podala na negotovo, vendar, kot pravi, edino pravo pot – pot zeliščarstva.

Opravila je prvi tečaj iz Tradicionalne kitajske medicine, ki ji je zaradi holističnega pristopa k človeku v veliko oporo pri vsakdanjem delu, saj telo razume kot povezano celoto, ne le skupek sestavljen iz množice parcialnih  delov.

Naše podjetje je družinsko podjetje, saj vsak od članov družine v razvoj in napredek prispeva svoj neprecenljiv del. Pridobljena znanja se tako prenašajo na mlajše rodove.

Osnovna vloga naše dejavnosti je predvsem v preventivnem svetovanju, ko lahko še sami vplivamo na naše počutje, krepimo organizem, da smo lahko kos vsakdanjemu življenju in izzivom ter da smo zadovoljni sami s seboj.

PREDSTAVIMO SE :

Andreja Borovič 

Diplomirana ekonomistka, ki je skozi leta ugotovila, da napihnjene ekonomske vrednosti, ki vodijo v brezno neoliberalizma, ne predstavljajo  smisla (njenega) življenja. Svoj mir raje poišče v tišini neokrnjene narave, obdana s ptičjim petjem in vonjem številnih rastlin.

Hanah Rener Borovič

Prodajna moč in gonilna sila dela z ljudmi na terenu. Gostinka in hotelirka z občutkom za delo s sočlovekom.

Erina Borovič

Diplomirana komunikologinja je naš stik z javnostjo (PR).

Ema Borovič 

Medicinska sestra in skorajšnja diplomirana medicinska sestra izredno dobro dopolnjuje holistični pristop TKM z uradno medicino.